Publicerat: / LifeStyle { mix }

Det kommer bli ändringar


Juste, jag har blivit brunett nu. Kände att mitt hår behöver vila från all färgning som jag haft för mig de senaste halvåret. 


Hej allihopa! Ber om ursäkt över att jag varit så tyst i bloggen här. Anledningen är till att jag har köttat på med skolan för att bli godkänd så jag får min utbildning samt att jag har jobbat en hel del. Men jag har bestämt mig att bli mer aktiv både här I bloggen och på Instagram (jag har förresten bytt namn på Instagram till emmaasinghx pga att folk dmade mig med massa privat information så mitt riktiga hela namn kommer inte skrivas ut. Det finns många Emma Singh i Sverige så jag är safe. Har blockerat dom som dmat mig så dom kan inte finna mig igen. Wooho!). Iallafall, tillbaka till punkten, utbildningen för undersköterskan är klar nu men jag har ett ämne kvar som jag pluggar - Samhällskunskap.  Tydligen är det obligatiskt och jag har inte betyg i det. Det är obligatoriskt för att jag skall få mitt diplom och bricka. 

Så mitt löfte (eller snarare mål) är att bli mer aktiv på sociala medier samtidigt som jag skall balansera livet med jobb, plugg som är kvar, mentala hälsan, viktnedgång (skall ta tag i den igen) och allt annat.

Har ni nå löften eller mål för 2024?

Jag kommer även fixa ny bloggdesign för bloggen som är mera enklare att navigera i.


Publicerat: / LifeStyle { mix }

Egentligen får man inte men here we go, 35 timmar

Ohmygod. Äntligen ligger jag i sängen. Total sömnbrist och helt utmattad. Jag provade på att jobba 35 timmars arbetspass. Eller ah, två pass men ingen 11 timmars vila. Det var spännande. Men jag sa ifrån att jag inte tänker göra om det igen. Nu har jag provat det och jag gillade det inte. 


"MEN EMMA! det är lag på 11 timmars dygns vila!" Ja jag vet men en gång gör ingenting om man provar. Jag jobbade först 15.00-16.00 dagen efter och samma kväll hade jag natt jour. Alltså vaken natt. Yeah inga problem med vanliga arbetstider men aldrig den turen igen. "Men du var ledig några timmar, då hade du kunnat sova?" Tyvärr funkar inte det så när man har ett barn och en make som är sjuk. Men jag jobbade ändå 🤷‍♀️ dock får jag ta smällen efter det nu. 

Nog om negativitet för denna gång. Jag pröva, jag gillade det inte. Jag har sagt ifrån. Ett löfte till mig själv inför 2024 (som jag redan jobbar på redan nu) är att våga säga nej till saker och ting. Och detta är en av sakerna. Sen har jag också som löfte till mig själv att våga prova nya saker och nya utmaningar; well.. i did. Not my thing.

Men hörni,  det är andra advent! Ursäkta? Men var tog tiden vägen? Snart är det jul och sen ett nytt år och alla dom löftena "new year, new me" kommer mem man vet att man tappar motivationen snabbare än gud vet inte vad. Men försöka kan man alltid göra.  Oj nu vart det knas i inlägget ~ jag skyller på sömnbristen 😅

Andra advent 
Snart kommer jag göra en förändring på mig själv ~ kring jul ~ för att låta mig sakta finna ro och minska stress. Några av er vet redan men jag berättar för alla sen och förklarar varför. 

Kort inlägg men ville visa att jag lever. Kommer lägga ut ett inlägg sen från utbildning jag var på med jobbet ~ väldigt spännande men väldigt mycket repetitioner av saker och ting. Spännande men samtidigt lite tråkigt. Det kommer upp i nästa inlägg. Skall försöka vara lite mera aktiv i både bloggen och på instagram nu ~ förhoppningsvis så lugnar allt med skolan ner sig. Men det är tveksamt (om skolan alltså).
.


Publicerat: / Autism

Första Advent!

GLAD FÖRSTA ADVENT TILL ER 🥰

Tänk att det redan är första advent. Snart är det julafton och sen ett helt nytt år. Herrejisses vad tiden går fort egentligen. 

Hemma hos mig är det sjukstugan som fortfarande gäller. Sonen och jag hostar varannan gång. Som tur är så är det bara hosta. Inge feber, snor eller dylikt. Så skönt! Man skulle kunna tro att Sonen inte är sjuk för han är sitt vanliga jag men man vet aldrig när hans personlighet sväng ger om till att bli hängig, orkeslös osv. 


All snuggled up 🥰

Just nu sitter vi (eller ah, sonen) och kollar på Blippi. Blippi och babblarna har gått hårt åt idag men vad gör det när man är sjuk? Eftersom Sonen är tokig i bussar så har Blippis avsnitt med buss gått på repeat men också sopbilsavsnittet. Nu tittar han när Blippi är på choklad fabrik. 

Hoppas ni får en mysig första advent 🕯✨️