Publicerat: / Beauty; Emma

I did something


Publicerat: / LifeStyle { mix }

Week / Vecka 38

 
Snart har ännu en vecka tagit slut. Så himla sjukt va fort tiden går. Ni behöver inte oroa er, bloggen har inte stannat av men det har varit lite stressigt denna vecka så jag har inte hunnit blogga. Har velat blogga flera gånger men varje gång så har det kommit nånting emellan så nu kör vi en recap av denna vecka i både text och bild 🤭
 
 
Veckan börja som vanligt med skola . Måndag Blev jag klar med min ena högskolenivå uppsats. I tisdags fick jag veta att det skall skrivas tre till såna inom en viss tid ~ suck. Brandlarm på skolan som jag synade. På onsdag var jag till tandläkaren ~ gick bra men har riktigt jobbig skräck för sån. Efteråt så åkte jag och maken till Dollarstore ~ direkt stack jag till Halloween avdelningen och där fann jag den söta dörrskylten. Jag var TVUNGEN att ha den! Haha! Upp direkt på dörren när vi kom hem. Torsdag så åkte jag tillsammans med min väninna Heffa till biblioteket för att plugga och fixa uppsatserna. Gick sådär men jag märker att min hjärna inte riktigt vaknat och redo för skolan men jag fick iaf två uppsatser inskickad och en uppsats på papper nedskriven (än så länge ligger jag okej i skolan, får bara hoppas att det fortsätter så.) så vi gick sen efter ett tag till Waynes och tog två drycker 😅 isTe persika med extra smak och blandning med cola zero för mig och nån sliskig Jordgubbstårta shake åt Heffa.. den va läskig!  Fredag åkte jag på skolan för att delta på psykiatri lektionen vilket hade som dagens ämne ~ självskadebeteende och ätstörningar. Efter skola så åkte jag ner till stan för att möta upp två vänner för att ha en tjej lunch ☺️ pizza blev det. Enkelt, snabbt och nånting vi alla tre åt.  Gick sen i olika affärer bland annat en leksaksaffär och alla som känner mig vet att jag älskar mermaids / sjöjungfrun och mina ögon fick syn på denna söta vattenflaska. Ville köpa den men skulle nog se väldigt löjligt ut att komma på skolan med en sån 😅 därför fick den stå kvar på sin plats. 
 
 
Under veckan så sminkade jag mig när jag skulle til skolan och ännu en gång så var det ett gäng tonåringar som skrek "EMO" åt mig. Ärligt, i don't mind men det börjar bli uttjatat nu. Praktiskt taget varje gång jag har smink på mig och är i skolan så blir jag kallad det ~ vilket jag inte tar negativt eftersom jag är en f.d scene Queen / Emo Queen så jag tar det som en komplimang faktiskt. Låter kanske konstigt men alla är vi olika 🤷🏼‍♀️ så ah det va min vecka i snabb info. Mycket annat har hänt men inte bloggvärdigt helt ärligt.
 

Publicerat: / LifeStyle { mix }

Händelserik dag och en helt söndermosad hjärna

Waow, vilken dag! Skola hela dagen och just idag är det den längsta dagen i veckan. Jag kan ärligt säga att min hjärna är helt söndermosad nu kan jag lova. Trots lektioner så har min hjärna gått på total högvarv hela dagen. Tappat mycket fokus och koncentration (men lärarna vet om att jag har ADHD och att det aldrig är lugnt i mitt huvud så dom är medvetna om det och har förståelse).
 
 
 
 
Hälso- och sjukvård 2 rolig lärare men en del skämt om döden blev lite för mycket men jag får ta det. Gud vad pratade vi om idag? Oj. Hm. Det enda jag kommer ihåg är att en gallsten är som en finslipad sten av havet och njursten är i samma form som en sjöborre. Ja. Ni hör ju hur galen lektionerna kan vara. Diskussioner och mycket engagemang i klassen. Läraren försökte med handuppräckning i klassen då vi alla har hittills bara sagt rakt ut våra svar, tankar och funderingar. Well, jag kan ärligt säga att jag inte är riktigt duktig på handuppräckning.. än 😂 och mitt i allting så går brandlarmet så när det börja låta så sa jag direkt "NÄ INTE EN J*VLA BRANDÖVNING IGEN!". Läraren förstog inte först men min hjärna klicka direkt vid första signalen. Så då var det bara att lyssna vad högtalaren sa och följa instruktioner. Många av dom vuxna lärarna och personalen på skolan försökte inbilla mig att det var riktig brand men jag synade dom direkt 😂 Hur? 1. Ingen brandbil kom 2. Fönstrena i entren var öppen och hade det brunnit så hade inte dom varit öppna då eld växer av syre och man ska stänga dörrar och fönster där det brinner. 3. Ingen rök doft. Men tillslut så erkände en kvinna och jag ba "i knew it". Anyway, tillbaka till klassrummet och försöka få hjärnan att samarbeta igen. 
 
l u n c h och sen började den längsta lektionen. Psykologi och de må jag säga, hjälpte inte min hjärna att finna koncentrationen och fokuset. Hade tydligen muntligt förhör också på en uppgift som jag totalt missat men I nailed it ändå. Jag var med, diskuterade och ägde 🤘🏻 måste fortfarande lämna in anteckningar dock 😮‍💨 så half nailed it? 
 
Det är vad min dag bestått av idag. Lektion sedan 08 till 17. Brandövning. Oförberedd muntligt förhör och cafeteria macka. Yum. Not.
 
Inget speciellt annars. Men iallafall nånting för att hålla bloggen lite i liv och inte låta den dö snabbt igen 😅