Publicerat: / LifeStyle { mix }

liten uppdatering

Hej alla gullisar! Jag hoppas ni alla mår bra och att ni har en fantastisk dag! Just nu är vi påväg till specialisttandvården Pedodonti (Barntandvård) med sonen. Eftersom han har sin diagnos så har vi fått en möjlighet att besöka specialister inriktad till barn och ungdomar med diagnoser. Jätteskönt tycker jag! Och jag kämpar med att inte ge min son tandläkarskräcken som jag själv har så det gäller att hålla sig lugn.




De senaste dagarna har jag fått mina betyg för min utbildning på undersköterska (well fick dom tidigare online men fick nyss hem papper på dom) och jag klarade det! 

Jag har åkt på ryggskott och har haft det snart en vecka - riktigt drygt. Så gå till tandläkaren med sonen skall bli spännande! 

I måndags åkte jag och maken till bröstmottagningen i Gävle för att kolla upp en knöl jag hade i bröstet. Och positiva besked; INTE CANCER! Tack gode gud! Det finns cancer i släkten så jag ville kolla upp det. Jag har varit livrädd de senaste tre veckorna sen knölen upptäcktes men det visa sig vara en infektion. (Lite svårt att förklara detta)

Jag har ansökt om några kurser som behövs göras och få godkänt i för att bli legitimerad undersköterska så nu håller vi fingrarna! Träffade en studievägledare igår och jag behöver ett ämne till men jag har faktiskt funderat på om jag ska skaffa en till utbildning. Jag fick i hemuppgift av syon att fundera vad jag vill. Eftersom jag vill jobba med barn och lära dom så skulle jag fundera på Barnskötare eller förskolelärare. Det är en svår fundering. Frågan är, skulle jag passa som det dock? Jag lärde maken svenska och alla Sveriges lagar på 6 månader så han pratar och skriver flytande. Jag lär min son att kunna säga ord, tecken och bildstöd. Dom använder ju de i förskolor och skolor nu för tiden vilket är fantastiskt. Och jag är ju intresserad av sånt dels för sonen utvecklas och kan kommunicera (han är icke verbal) och att se barn lära sig saker gör mig glad. Men som sagt, skulle jag passa som det? 


Mycket funderingar här. Har kollat upp som syon sa åt mig att göra och jag behöver bara studera naturkunskap 1b för att få behörighet på förskolelärare utbildningen. Hm. Jag får nog ta en funderare ordentligt. 

Bloggar sen! nu är vi framme hos tandläkaren! Wish us luck!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Emma Singh heter jag. 33 år. Gift med en man från Punjab, Indian och tillsammans har vi en liten kille som föddes 2017. Våran lilla kille har autism nivå 3 och är icke-verbal.


Jag vill också tacka och välkomna er till min lilla hörna här på internet.

Som person är jag en person som konstant letar efter nya äventyr, idéer, chanser till att lära mig nya saker om det mesta. Jag har en stor passion för smink, skönhet men också mat (bakning och matlagning) samt mycket mer.

För tillfället håller jag på lära mig arabiska (igen), teckenspråk, teckenstöd och allt jag kan om autism.

Utbildning; Undersköterska & SocialPedagog